TRT TRT OLALI’ İLK KEZ BASILDI

-TRT TRT OLALI’ İLK KEZ BASILDI – GAZETECİ TAHİR ORHAN TRT’DE YAŞADIKLARINI YAZDI. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Gazeteci Tahir Orhan kameraman olarak 1986 yılında çalışmaya başladığı TRT ‘de anılarını kitaplaştırdı. Emekli TRT’ci Tahir Orhan 3 bölüm halinde yazdığı hatıralarında Trabzon TRT’de yaşadıklarını tarihe belge olması bakımından kitaplaştordı.360 sahife büyük boy basılan kitabın önsözünde Tahir Orhan şunları yazdı..

Tarih : Okunma : 59 Defa Okundu... Yorum Yap

-TRT TRT OLALI’ İLK KEZ BASILDI

– GAZETECİ TAHİR ORHAN TRT’DE YAŞADIKLARINI YAZDI.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Gazeteci Tahir Orhan kameraman olarak 1986 yılında çalışmaya başladığı TRT ‘de anılarını kitaplaştırdı.

Emekli TRT’ci Tahir Orhan 3 bölüm halinde yazdığı hatıralarında Trabzon TRT’de yaşadıklarını tarihe belge olması bakımından kitaplaştordı.360 sahife büyük boy basılan kitabın önsözünde Tahir Orhan şunları yazdı ’bir haber kameramanının anıları olarak başlayan hatıralarımı yazma sürecinde bu ismi daha anlamlı bulduğum için TRT TRT Olalı ’ya çevirdim. Yazdıklarım taşra sayılsa da bize göre önemli bir kent olan Trabzon’dan görebildiklerimden ibarettir. TRT’de çok şeyler gördüm. Kızgınlığım kırgınlığım oldu. Kitaba aldığım isimler gücenmemeli çünkü var olan belgeli olanları yazdım. Keşke yapmasaydım diyeceğim konuları da yazdım. Birinci bölümde su katılmamış anılarım yaşadıklarım var. İkinci bölümde hem TRT ile ilgili bilgiler hem de İletişim Fakültesi öğrencileri, gazeteciler ve TRT’yi merak edenlerin faydalanabilecekleri yazılar notlar olsun istedim’ dedi.

Tahir Orhan’ın ilk kitabı olan ‘TRT TRT Olalı’360 sahife.3 bölümlü kitabın son bölümünde çalışmalarıyla ilgili değişik fotoğraflara yer verilmiş.2019 Ocak ayında Trabzon Sakarya Matbaasında basılan kitap bölgede konu hakkında yayınlanan son kitap.

İlk yorumu siz yazın