TG PLUS ÇOCUK TİYATRO GRUBU YUSUFELİNDE GÖSTERİSİNİ SUNDU

TG PLUS ÇOCUK TİYATRO GRUBU YUSUFELİNDE GÖSTERİSİNİ SUNDU İlkokul öğrencileri için Yusufeli Belediyesi tarafından organize edilen TG PLUS Tiyatro Grubunun sunduğu Ali Babanın Çiftliği adlı tiyatro oyunu Halit Paşa İlk Öğretim Okulunda öğrencilerle buluştu. 20 Kasım Çarşamba günü Halit Paşa İlköğretim Okulunda sergilenen Ali Babanın Çiftliği adlı oyun tek perdeden oluşurken, öğleden önce ve sonra..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

TG PLUS ÇOCUK TİYATRO GRUBU YUSUFELİNDE GÖSTERİSİNİ SUNDU

İlkokul öğrencileri için Yusufeli Belediyesi tarafından organize edilen TG PLUS Tiyatro Grubunun sunduğu Ali Babanın Çiftliği adlı tiyatro oyunu Halit Paşa İlk Öğretim Okulunda öğrencilerle buluştu.

20 Kasım Çarşamba günü Halit Paşa İlköğretim Okulunda sergilenen Ali Babanın Çiftliği adlı oyun tek perdeden oluşurken, öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kere sergilenerek merkez okullardaki bütün öğrencilerimize izleme imkanı sağlanmış oldu. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken oyunda doğruluk, adalet, iyilik, gibi değerlerin işlenmesi ve öğrencilere aktarılması da gözden kaçmayarak oyunu izleyen öğretmenlerimiz tarafından da tam not aldı. Türkiye turnesine çıkan ve bir çok ilde Ali Babanın Çiftliği adlı oyunu sergileyen TG PLUS Çocuk Tiyatro Gurubu Yusufeli’nde ki öğrencilerle, aralarında çok güzel bir sinerji oluştuğunu ve öğrencilerin ilgi ve alakalarından memnun kaldıklarını dile getirirken bu organizasyonu düzenleyen ve bizlere bu imkanı sağlayan başta Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN olmak üzere Yusufeli Belediyesine de teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN ise oyunla alakalı yaptığı değerlendirmede; bir eğitimci olarak söyleyebilirim ki, içinde kendi değerlerimizi ve kültürümüzü barındıran aynı zamanda bir yönüyle de eğitici olan bu tarz tiyatro guruplarını ve oyunları öğrencilerin gelişimleri açısından önemsiyorum. Öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve eğitim hayatlarına olumlu katkı sunması adına bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bu etkinliklere öğrencilerimizin katılmasında katkı sağlayan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize aynı zamanda ilçemizde yarattığı sinerjiden dolayı TG PLUS Tiyatro Gurubumuza da teşekkür ediyorum. ”dedi. Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın