SÜTLÜOĞLU’NDAN İZMİR’E ZİYARET

SÜTLÜOĞLU’NDAN İZMİR’E ZİYARET Bayi ve bölge denetimleri için İzmir’de bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Son valiler kararnamesi ile Aydın’dan İzmir’e atanan aslen Giresunlu olan ve 2003-2006 yılları arasında Çayeli kaymakamlığı yapan Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu yeni görevinde başarılar diledi. Bir Karadenizli olarak..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

SÜTLÜOĞLU’NDAN İZMİR’E ZİYARET

Bayi ve bölge denetimleri için İzmir’de bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Son valiler kararnamesi ile Aydın’dan İzmir’e atanan aslen Giresunlu olan ve 2003-2006 yılları arasında Çayeli kaymakamlığı yapan Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu yeni görevinde başarılar diledi. Bir Karadenizli olarak Çaykur’un başarılarını takip ettiğini belirten Vali Ayyıldız ziyaretten dolayı Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’na teşekkür etti.

Valiliğin ardından Çaykur İzmir Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret edip buradaki personelle bir araya gelen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu onlarla bir süre sohbet etti. Bu tür ziyaretlerin özellikle merkezden uzakta olan personelin motivesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Genel Müdür Sütlüoğlu bölgede yapılan pazar çalışmaları ile ilgili de yetkililerden bilgi aldı

İlk yorumu siz yazın