SON ATAMALARDA VALİ GÖKMEN ÇİÇEK AFYON’DAN KAYSERİ’YE ATANIRKEN, VAN VALİSİ M.EMİN BİLMEZ MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİNE ATANDI İSMET KÖSOĞLU

  RİZE-Rize’de görev yapan Kaymakamlardan Vali olarak görevde olan Gökmen Çiçek ile Mehmet Emin Bilmez ‘in son kararname ile yerleri değişti. Güneysu Kaymakamı iken başarılı çalışmalarıyla 2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından yılın Kaymakamı seçilen ve İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde, Şube Müdürü, Personel Genel Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel..

Tarih : Okunma : 50 Defa Okundu... Yorum Yap

 

RİZE-Rize’de görev yapan Kaymakamlardan Vali olarak görevde olan Gökmen Çiçek ile Mehmet Emin Bilmez ‘in son kararname ile yerleri değişti.

Güneysu Kaymakamı iken başarılı çalışmalarıyla 2014 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından yılın Kaymakamı seçilen ve İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde, Şube Müdürü, Personel Genel Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken 2020 yılında Afyon Valiliğine atanan Gökmen Çiçek son atamayla Kayseri Valiliğine atandı.

M.EMİN BİLMEZ VAN’DAN MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİNE

1995-97 yıllarında İkizdere Kaymakamlığı görevinde bulunan başarılı Kaymakam M.Emin Bilmez 01.09.2009 tarihinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü bünyesinde daire başkanı olarak atandı. İnceleme ve Soruşturma Daire Başkanı olarak üç yıl çalıştıktan sonra 15.04.2011 tarihinde aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığına atandı. 10.09.2016 – 21.06.2017 tarihleri arasında Mahalli İdareler Genel Müdürü Vekilliği yaptı.

13.06.2017 – 26.12.2018 tarihleri arasında Ardahan Valiliği Yaptı.26 Aralık 2018 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Van Valiliğine atanan Mehmet Emin Bilmez son kararname ile Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. Aynı kararnamede Diyarbakır Valisi Çayelili Münir Karaloğlu’da Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş