SERİLERE DEVAM NECATİ DİLİ ( GÖZLEM )

SERİLERE DEVAM       NECATİ DİLİ ( GÖZLEM ) Çaykur Rizespor Seri galibiyetlerine devam ediyor. İkinci yarının başında yaptığı transferle çıkışını sürdüren Atmacaların yükselişi devam ediyor. Nokta atışlarla yerinde transferler yapan Rizespor galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Bu hafta sahasında Ev kur Yeni Malatya sporu ağırladı. Gece maçı olmasına Tribünler her gecen hafta daha da artmaktadır…

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

SERİLERE DEVAM       NECATİ DİLİ ( GÖZLEM )

Çaykur Rizespor Seri galibiyetlerine devam ediyor.

İkinci yarının başında yaptığı transferle çıkışını sürdüren Atmacaların yükselişi devam ediyor. Nokta atışlarla yerinde transferler yapan Rizespor galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Bu hafta sahasında Ev kur Yeni Malatya sporu ağırladı. Gece maçı olmasına Tribünler her gecen hafta daha da artmaktadır. Yeşil Mavi renklere gönül verenler tam destekle takımının arkasında 90 dakika boyunca susmadan devam ettiler. Yaklaşık 10.000 üzerinde taraftar topluluğu vardı.

Galibiyet serilerine bizleri alıştıran atmacalar bu kez de seriyi bozmadı. Perdeyi 26. Dakikada güzel bir vuruşla Aatıf açtı. Vedat Uzatmalarda skoru iki yaparken sonradan oyuna dahil olan Nakoulma bende varım dercesine skoru 3-0 yapan golü attı.

Alışmıştık desem doğrudur rahat maçlardan birini daha seyrettik. Herkes sarmaş dolaş olmuştu. Takım oyunu oynanıyor, takım desteğini tam almaya başladı. Puanlarda gelmeye başlayınca klasmanda tırmanmalar başlıyor. Yukarıda belirttim Takım her gol atışta yanımızda bulunan Yöneticiler bir birlerine öyle bir sarılıp havalara zıplamaları var ya görülmeye değer. Golden sonra çak yapmalar. Bu yazdıklarım diğer tribünlerde de sevinç yumağı oluyordu.

Bu konuda başta Başkan Hasan Kartal olmak üzere ,Okan hoca, teknik heyet Sahada mücadele eden futbolcular. Yöneticiler taraftarlar herkese teşekkürler sunuyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş