Rize’de Dünya Kadınlar Gününde Muhteşem Konser ve Resim Sergisi

Rize’de Dünya Kadınlar Gününde Muhteşem Konser ve Resim Sergisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Dolayısıyla,başta Rize Valiliği ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olmak üzere Bazı STK’ların katkılarıyla DEM-İ NEVA Korusu, kadın bestekarlar, kadınlar için bestelenmiş en güzel şarkılar ve eserlerinden oluşan konser muhteşem bir katılımla coşkuyla icra edildi. 8 Mart DünyaKadınlar Günü etkinlikleri Dolayısıyla,..

Tarih : Okunma : 174 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de Dünya Kadınlar Gününde Muhteşem Konser ve Resim Sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Dolayısıyla,başta Rize Valiliği ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olmak üzere Bazı STK’ların katkılarıyla DEM-İ NEVA Korusu, kadın bestekarlar, kadınlar için bestelenmiş en güzel şarkılar ve eserlerinden oluşan konser muhteşem bir katılımla coşkuyla icra edildi.

8 Mart DünyaKadınlar Günü etkinlikleri Dolayısıyla, Rize Valiliği, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Kadınlar Derneği, Rize Belediyesi, Rize Ticaret Borsası, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Çayeli Bakır İşletmeleri, Rize Kent Konseyi, Tüm sanayici ve İşadamları Derneği, müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği, Rize İnşaat Mühendisleri Odası, Rize Kent Konseyi kadın meclisinin katkılarıyla, Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi kongre ve Kültür Merkezi’nde DEM-İ NEVA Korusu, kadın bestekarlar, kadınlar için bestelenmiş en güzel şarkılar ve eserlerinden oluşan konser muhteşem bir katılımla coşkuyla icra edildi.

Konsere Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ve yönetim kurulu üyeleriyle, Rize kadın Konseyi Başkanı Hatice Semiz ,İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ahmet İshak Demir,RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakir,Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, çok sayıda öğrenci ve sanatsever katıldı.

Aynı gün Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sergi Salonu’nda Ressam Arzu Şatır Arslan koordinatörlüğünde tamamen Amatör ruhla,öğrenci ve kadınların yapmış olduğu birbirinden güzel eserler sergilendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sergi Salonu’nda Ressam Arzu Şatır Arslan öğrencileri ve koordinatörlüğünde tamamen Amatör ruhla,öğrenci ve kadınların yapmış olduğu birbirinden güzel eserler görücüye çıktı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş