Rize’ li Başarılı Müdür Serdar’a, Marmara Üniversitesinde Yeni Görev !.

  On yıldır Marmara Üniversitesinin çeşitli birimlerinde yöneticilik yapan, iki yıldan beri’de Sosyal tesisler iktisadi işletmesinde yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Rize Kendirli’den İrfan Serdar, Marmara Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. On yıldır Marmara Üniversitesinin çeşitli birimlerinde yöneticilik yapan, iki yıldan beri’de Sosyal tesisler iktisadi işletmesinde yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Müdür İrfan Serdar, Marmara..

Tarih : Okunma : 41 Defa Okundu... Yorum Yap

 

On yıldır Marmara Üniversitesinin çeşitli birimlerinde yöneticilik yapan, iki yıldan beri’de Sosyal tesisler iktisadi işletmesinde yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Rize Kendirli’den İrfan Serdar, Marmara Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı.

On yıldır Marmara Üniversitesinin çeşitli birimlerinde yöneticilik yapan, iki yıldan beri’de Sosyal tesisler iktisadi işletmesinde yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Müdür İrfan Serdar, Marmara Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı.

Birçok STK’da görevi olan ve değişik kurumlarda görev yapan aynı zamanda Rize Dernekler (RİDEF) Federasyonu’nda Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini’de yürüten Serdar, bu yıl elli öğrenciye Ridef olarak barınma hizmetlerinde yardımcı olduklarını belirtti.

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran değerli hemşehrimiz İrfan Serdar’a Rizevizyon olarak bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz.

İrfan SERDAR Kimdir?

1978 yılında Rize’nin Kendirli Beldesi’nde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Rize ve Samsun’da tamamladı. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı. İşletme Doktora eğitimine devam eden Serdar evli ve bir çocuk babasıdır.

SIRASIYLA GÖREV YAPTIĞI KURUMLAR:

Bilge Fen Etüt Eğitim Merkezi,

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları,

Tapu Kadastro İstanbul Bölge Müdürlüğü,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Arşiv Müdürlüğü,

GÖREV YAPTIĞI VE ÜYE OLDUĞU STK’LAR:

Eğitim -Bir-Sen İstanbul 9 No’lu Şube-Başkan Yardımcısı,

Ridef Genel Başkan Yardımcısı,

KENDER ve ÜMRİZBİR kuruculuğu ve Başkan Yardımcılıkları,

ÜNYÖNDER Denetim Kurulu Üyeliği,

Türk Kütüphaneciler Derneği ve Türk Arşivciler Derneği Üyelikleri,

Genç Ridef Kurucu Başkanlığı…

İrfan Serdar 2012 yılında katıldığı siyaset akademisini başarı ile tamamlayıp İstanbul Birincisi olmuştu. Birincilik plaketini o dönem başbakan olan şimdiki Cumhurbaşkanmız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın elinden almıştı.

HABER:FOTO:Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın