-MHP İL GENEL MECLİSİNDE İDDİALI

-MHP İL GENEL MECLİSİNDE İDDİALI -RİZE MERKEZ İLÇEDE MHP İL GENEL MECLİS 1.SIRA ADAYI FATİH YILMAZ’MİLLETE DOKUNMANIN HAZZIYLA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK. İL GENEL MECLİSİNDE ÇOK İDDİALIYIZ’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-31 Mart yerel seçiminde MHP Rize İl Genel Meclisinde iddialı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İl Genel Meclis adayı olarak Rize merkezde MHP 1.sıra adayı olduğunu bu amaçla..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP İL GENEL MECLİSİNDE İDDİALI

-RİZE MERKEZ İLÇEDE MHP İL GENEL MECLİS 1.SIRA ADAYI FATİH YILMAZ’MİLLETE DOKUNMANIN HAZZIYLA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK. İL GENEL MECLİSİNDE ÇOK İDDİALIYIZ’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-31 Mart yerel seçiminde MHP Rize İl Genel Meclisinde iddialı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

İl Genel Meclis adayı olarak Rize merkezde MHP 1.sıra adayı olduğunu bu amaçla halkın huzuruna çıktıklarını söyleyen Fatih Yılmaz’Rizenin hizmete ihtiyacı var. Biz MHP olarak yalnız merkezde değil ilçeler de de iddialıyuz.31 Mart sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni bir vizyon yeni bir heyecanla Rize’ye hizmet yapmak istiyoruz. Millete dokunmak, vatandaşı anlamak için halkın içinden gelmek gerekir. Doğduğum büyüdüğüm memleketim Rize’ye ve hemşerilerime hizmet için mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP’den teşkilatımızın teveccühü ile İl Genel Meclis adaylığı için 1.sırada gösterildim. Rize’nin değerlerine kulak vererek sevmenin paylaşmanın en değerli insanlık hazinesi olduğuna inanarak çalışıyoruz. Rizelileri en güzel şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz. Dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş