MHP İL BAŞKANI ADAYLARA DESTEK İÇİN İKİZDEREDE

-MHP İL BAŞKANI ADAYLARA DESTEK İÇİN İKİZDEREDE -RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN’ADAYLARIMIZA KEFİLİZ, ÇALIŞIYORUZ, KAZANACAĞIZ’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan 31 Mart yerel seçim çalışmalarında adaylarına destek için İkizdere’de esnafla buluşma yürüyüşüne katıldı. İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen esnafla buluşma yürüyüşünde İkizdere Belediye Başkan adayı Hakan Karagöz ve İl Genel Meclis ve Belediye..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP İL BAŞKANI ADAYLARA DESTEK İÇİN İKİZDEREDE

-RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN’ADAYLARIMIZA KEFİLİZ, ÇALIŞIYORUZ, KAZANACAĞIZ’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan 31 Mart yerel seçim çalışmalarında adaylarına destek için İkizdere’de esnafla buluşma yürüyüşüne katıldı.

İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen esnafla buluşma yürüyüşünde İkizdere Belediye Başkan adayı Hakan Karagöz ve İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeliği adayları ile birlikte esnafla tek tek sohbet ederek adaylarına oy isteyen MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’ Biz cumhur ittifakına saygılıyız. Her yerde de bunu söylüyoruz. Fakat kuytuda köşede özellikle “Milliyetçi Hareket Partisi belediye alırsa yatırım alamaz. Hükümet biziz” diyenler çıksınlar yüreklice kameralar karşısında söylesinler bunları da ellerini öpeyim. Ben bütün açıklamaları kameraların önünde yapıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan meydanlarda “MHP’nin adayları da bizim adaylarımızdır.” diyorken yerelde siyasetçilerin “MHP gelirse yatırım alamaz.” ifadeleri hangi mantığa sığar? Bunu gizliden söylemek kolay. Gelsinler bunları kameralar karşısında söylesinler. Bir kaç kişinin çatlak sesine sakın aldanmayın. Biz adaylarımızla beraber çalışıyoruz. Allah nasip ederse de ipi göğüsleyeceğiz. Güçlü bilgili ve tecrübeli kadromuzla çalışıyoruz ve aday gösterdiğimiz bütün belediyeleri başta İkizdere olmak üzere inşallah alacağız ’dedi.

1 Nisanda MHP rozetini çıkarıp İkizdere rozetini hizmet aşkıyla takmak istediklerini söyleyen İkizdere Belediye Başlan adayı Hakan Karagöz’biz bu kadro ile göreve geldiğimizde hizmete başlayacağız. Önceliğimiz ilçenin geleceği için turizm ve insanlarda kalite yönetimi konusunda eğitim çalışmamız olacak. Potansiyelin var olduğu ilçemizde bu potansiyeli öncelikle turizm alanında harekete geçirmek istiyoruz ’dedi.

İlk yorumu siz yazın