MHP İKİZDERE’DE ÇALIŞIYOR

-MHP İKİZDERE’DE ÇALIŞIYOR -İKİZDERE’DE DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR DİYEN MHP TEŞKİLATI KAR ÇAMUR DEMEDEN KOŞTURUYOR. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-30 Mart Yerel seçiminde değişime ihtiyaç var diyen MHP ilçe teşkilatı adaylarıyla birlikte kar kış dere tepe demeden çalışmalarını sürdürüyor. 30 Mart yerel seçiminde İkizdere Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliği seçimine iddialı hazırlanan MHP İlçe teşkilatı dur..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP İKİZDERE’DE ÇALIŞIYOR

-İKİZDERE’DE DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR DİYEN MHP TEŞKİLATI KAR ÇAMUR DEMEDEN KOŞTURUYOR.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-30 Mart Yerel seçiminde değişime ihtiyaç var diyen MHP ilçe teşkilatı adaylarıyla birlikte kar kış dere tepe demeden çalışmalarını sürdürüyor.

30 Mart yerel seçiminde İkizdere Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliği seçimine iddialı hazırlanan MHP İlçe teşkilatı dur durak bilmeden köy gezilerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları hakkında bir açıklamada bulunan İkizdere MHP İlçe Başkanı Abdulrazzak Uzun ‘’biz parti olarak 30 Mart seçiminde önümüze gelen sandıkla değişim yapmak istiyoruz. İkizdere’nin birçok hizmete ihtiyacı var. Sandık demokrasi gereğidir. Herkesin seçime katılarak ilçemiz için katkı bulunacak adayları seçmesini isteriz. Biz MHP olarak gerek İkizdere Belediye Başkanlığı ve encümenliğinde gerekse İl Genel Meclis Üyeliği için donanımlı bilgili becerikli adaylarımızla insanımızın karşısındayız. Adaylarımıza güveniyoruz. Hakan Karagöz Belediye Başkanlığı için önemli projelerle seçmen karşısında. Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla kadroyu tamamlamış olacağız. İl Genel Meclisi için tecrübeli deneyimli adayımız İsmet Kösoğlu ve Ziraat Mühendisi Meltem Fener ile seçimi inşallah alacağız. İkizdere yapılmayan hizmetlere adaylarımızla kavuşacak. Aylarımızla köy gezilerini aralıksız sürdürüyoruz. Köylerimizde güzel karşılıklar görüyoruz’ dedi.

İlk yorumu siz yazın