MAKİNE MÜHENDİSLERİ İFTARDA PLAKETLERİNİ ALDILAR

MAKİNE MÜHENDİSLERİ İFTARDA PLAKETLERİNİ ALDILAR Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu ramazan iftarlarına üyeler ve davetliler yoğun ilgi gösterdiler. Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilcisi Metin BIÇAKÇI, “Yakamoz Restoranda bu mübarek ramazanda da düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize üyelerimiz yoğun bir şekilde iştirak ettiler. İftarımıza katılımlarından dolayı hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz…

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

MAKİNE MÜHENDİSLERİ İFTARDA PLAKETLERİNİ ALDILAR

Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu ramazan iftarlarına üyeler ve davetliler yoğun ilgi gösterdiler.

Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilcisi Metin BIÇAKÇI, “Yakamoz Restoranda bu mübarek ramazanda da düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize üyelerimiz yoğun bir şekilde iştirak ettiler. İftarımıza katılımlarından dolayı hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rize ve Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ve çok sayıda misafirimizin katıldı. Meslekte 40 yılını doldurmuş olan üyelerimize onurluk takımını gerçekleştirmiş olduk. ”dedi.

İftarda, Rize Şube Sekreteri Önder Durmuş, Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Metin Bıçakçı ve Fındıklı Belediye Başkanı, Oda üyesi Ercüment Cervatoğlu’nun birer konuşma yaptılar. İftar yemeği sonunda mesleğinde 40. yılını dolduran üyelerimize plaketleri takdim edildi.

Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilciliği üyesi olan ve mesleğinde 25 ve 40 yılını dolduran Makine mühendislerinden; Meslekte 25 Yıl Plaketi almaya hak kazananlar şu isimlerden oluştu. Sami Sandıkçı 64853, Hakan Hacıbektaşoğlu 65886, Mehmet Çalışır 43696, Emel Tüfekçi 42058, Hayati Topal 44748, Meslekte 40 Yıl Plaketi almaya hak kazananlar ise şu isimlerden oluştu, Hasan Bilal 16418, Hamdi Birinci 16447, Necdet Semiz 17089, Hasan Köseoğlu19514, Adnan Öztürkeri 17624, Kazım Çebi 19455, Ali Erhan Atabek-19794 Yemeğe katılan Makine mühendislerinden; Hasan Bilal’a Plaketi Fındıklı Belediye Başkanı Makine Mühendisi Ercüment Şahin Cervatoğlu, plaketi Eski İkizdere Belediye Başkanı Makine Mühendisi Hasan Köseoğlu’na plaketi Mimarlar odası Rize il temsilciliği Başkanı Mustafa Mahmutoğlu ve Çaykur’da uzun yıllar fabrika müdürü olarak görev alan emekli olan Necdet Semiz’e plaketleri Şube Sekreteri Önder durmuş ile birlikte Rize temsilcilik başkanı Metin BIÇAKÇI takdim etti. Makine Mühendisleri Odası Rize il temsilciliğine bağlı 250 ye aşkın Makine Mühendisi üyesi bulunmaktadır. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-

İlk yorumu siz yazın