Kamu İdarecileri İle Basın Mensupları Arasında Futbol Karşılaşması

Kamu İdarecileri İle Basın Mensupları Arasında Futbol Karşılaşması Rize Valisi Kemal Çeber’in de yer aldığı kamu idarecileri futbol takımı ile basın-yayın kuruluşlarının mensuplarından oluşan futbol takımı arasında dostluk karşılaşması yapıldı. Vali Kemal Çeber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Karaman, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve İl Genel..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

Kamu İdarecileri İle Basın Mensupları Arasında Futbol Karşılaşması

Rize Valisi Kemal Çeber’in de yer aldığı kamu idarecileri futbol takımı ile basın-yayın kuruluşlarının mensuplarından oluşan futbol takımı arasında dostluk karşılaşması yapıldı.

Vali Kemal Çeber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Karaman, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Türüt, M.Fatih Topçu, Mehmet Öztürk’ten oluşan futbol takımı ile bir grup basın mensubundan oluşan futbol takımı arasında yapılan halı saha karşılaşmasını Vali Çeber’in takımı 11-6 skorla kazandı.

Vali Çeber, müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede; sporum sağlık açısından öneminin yanı sıra kaynaştırıcı bir yönünün bulunduğunu belirterek, “Malumunuz ben Rize’deki görevime başladığım ilk gün yaptığım açıklamada, ‘Rize’de yediden yetmişe herkes benim mesai arkadaşımdır’ demiştim. Bugünde burada basın mensubu mesai arkadaşlarımızla bir halı saha maçı yaptık. Hepimizin tek bir derdi var! O da Rize. Burada bir spor müsabakasından ziyade, yakaladığımız sohbet ortamında Rize için neler yapabileceğimizin de bir değerlendirmesini yapma fırsatını bulduk. Buda sporun bambaşka bir yönü işte” şeklinde konuştu ve 11-6 skor ile galip gelmiş olmanın da mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

İlk yorumu siz yazın