İYİDERE’DE SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK SEMPOZYUMUNA YOĞUN İLGİ

İYİDERE’DE SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK SEMPOZYUMUNA YOĞUN İLGİ İyidere Kaymakamlığı ve İyidere Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen, “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Sempozyumu” İyidere Babillon Otel’de gerçekleşti. Sempozyuma İyidere İlçesindeki Eğitim ve Öğretim Kurumların da Eğitim gören yüzlerce öğrenci, öğrencilerin velileri, öğretmen ve İyidere’de ki, Kamu kurumlarından görev yapan çok sayıda yönetici katıldılar. sosyal sorumluluk projesi..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

İYİDERE’DE SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK SEMPOZYUMUNA YOĞUN İLGİ

İyidere Kaymakamlığı ve İyidere Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen, “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Sempozyumu” İyidere Babillon Otel’de gerçekleşti.

Sempozyuma İyidere İlçesindeki Eğitim ve Öğretim Kurumların da Eğitim gören yüzlerce öğrenci, öğrencilerin velileri, öğretmen ve İyidere’de ki, Kamu kurumlarından görev yapan çok sayıda yönetici katıldılar. sosyal sorumluluk projesi kapsamında sempozyuma davetli olarak katılan ve son zamanlarda bilhassa gençlerin ve çocukların en çok dinlediği pop müziği sanatçısı Çağatay Akman, sempozyum sonunda çok beğenilen parçalarını yüzlerce genç ve çocukların eşliğinde söyleyerek, sempozyuma katılanlara coşkulu anlara yaşattı.

Sempozyuma, İyidere Kaymakamı Orhan Altun, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, sempozyuma katılan yüzlerce öğrenci, öğrencilerin aileleri ve davetlilere hitaben zararlı maddelerinin toplum, çevre ve başta gençlere ve çocuklara yönelik zararlarını ve bu konuda yaptıkları çalışmaları içeren birer konuşama yaparak, bu sempozyuma gösterilen yoğun ilgi ve duyarlılığa teşekkür ettiler.

Sempozyuma, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Rize Yeşilay Cemiyeti YK Üyesi Prof. Dr. Hasan Türüt, Madde bağımlığının zararlarını ve önlemlerinin yanında, Yeşilay Cemiyetini tanıtımını ve yapmış oldukları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Programda, RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatrı Uzmanı Dr. Selim Polat’da uyuşturucu bağımlılığı konusunda sunumunu gerçekleştirdi. Sempozyumun en son konuşmacısı yapımcı, Suat Demirci’de, İnternet bağımlılığı ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Sempozyumda, Rize Yeşilay Şubesi Genel Sekreteri Selim Kandemir ve Yeşilay YK üyeleri bir standa kurarak sempozyuma katılan öğrenci ve davetlilere madde bağımlılığının zararlarını ve önlemlerini içeren broşürler ve çeşitli Yeşilay materyalleri dağıttılar. İyidere Babillon Otel’in havuz başında gerçekleşen, “Madde Bağımlılığına Hayır” konulu sempozyuma, Rize Milli Eğitim İl Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Rize İl Emniyet Müdür Yardımcıları Savaş Zengin ve Nahit Karakaş, Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, Yeşilay Cemiyeti Rize Kurucusu B.Ali Kavalcı, Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, İyidere İlçe Emniyet Amiri İsmail Yıldırım, Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, Ak Parti İyidere İl Genel Meclis Üyeleri, Sabit Karafazlı ve Mehmet Şamlı, İyidere Ziraat Odası Başkanı Recep Ali Çelik, İyidere Müftüsü Vahittin Kaim ve İyidere’de görev yapan din görevlileri katıldılar. HABER VE FOTOĞRAFLAR: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş