İŞİTME ENGELLİLER OKULUNUN ”HAYAT HERKESE GÜZEL” ETKİNLİĞİ BEĞENİLDİ

İŞİTME ENGELLİLER OKULUNUN ”HAYAT HERKESE GÜZEL” ETKİNLİĞİ BEĞENİLDİ Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rize Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulları, Engelliler haftası kapsamında, “Hayat herkese güzel” sözünden yola çıkarak öğretmenlerinin öğrencilerine hazırlattığı program izleyenlerin büyük beğeni ve takdirini topladı. Ömer Halaç İşitme Engelliler, İlkokulu, Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Lisesi Okullarının, ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında..

Tarih : Okunma : 40 Defa Okundu... Yorum Yap

İŞİTME ENGELLİLER OKULUNUN ”HAYAT HERKESE GÜZEL” ETKİNLİĞİ BEĞENİLDİ

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rize Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulları, Engelliler haftası kapsamında, “Hayat herkese güzel” sözünden yola çıkarak öğretmenlerinin öğrencilerine hazırlattığı program izleyenlerin büyük beğeni ve takdirini topladı.

Ömer Halaç İşitme Engelliler, İlkokulu, Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Lisesi Okullarının, ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında hazırlamış olduğu program, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programa Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar Koçak, Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri Sayın Adem Külünk, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın İdris Altuntaş, Memur-Sen Rize İl Başkanı Sayın Resul Usta, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenci ve velileri katıldılar.

Açılış Konuşmasını yapan Okul Müdürü Ramazan BALCI, Özel Eğitim çocuklarına imkan ve fırsat eşitliği tanındığında değer verildiğinde başarılı olabileceklerini belirterek; sahne alacak olan işitme, zihinsel ve görme engelli öğrencilerimizin yeteneklerini ve performanslarını gördüğümüzde aslında onların normal çocuklardan farklı olmadıklarına hep beraber şahit olacağız dedi. Ömer Halaç İşitme Engelliler Okulu Müdürü Ramazan Balcı konuşmasına özel eğitim çocuklarımıza bu imkan ve fırsatları sunan başta devletimiz olmak üzere Rize Valiliğine, il Milli Eğitim Müdürlüğüne, Rize Belediye Başkanlığına, Kamu kuruluşlarına, Sivil Toplum örgütlerine ve okul binasını yapan hayırsever Halaç ailesine iş insanı Özcan Halaç ‘a çok teşekkür etti. Programda okul öncesi öğrencileri, İlkokul –Ortaokul görme, işitme ve zihinsel engelli özel eğitim öğrencileri ve özel Eğitim Meslek Lisesi işitme engelli öğrenciler sahne alarak katılımcılara hoş ve duygusal anlar yaşattılar. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş