İRŞAD VAKFININ GELENEKSEL İFTARINA YOĞUN KATILIM

İRŞAD VAKFININ GELENEKSEL İFTARINA YOĞUN KATILIM İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti ve Rize İl Müftülüğü Zavendikli Mustafa Hoca Kuran Kursları yönetimi tarafından her ramazan ayında verilen iftar yemeği davetine yoğun katılım oldu. İftar programına katılan Rize Valisi Kemal Çeber ve diğer davetliler, İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, İrşad Vakfı Müdürü Kadir Kara ve..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

İRŞAD VAKFININ GELENEKSEL İFTARINA YOĞUN KATILIM

İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti ve Rize İl Müftülüğü Zavendikli Mustafa Hoca Kuran Kursları yönetimi tarafından her ramazan ayında verilen iftar yemeği davetine yoğun katılım oldu. İftar programına katılan Rize Valisi Kemal Çeber ve diğer davetliler, İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, İrşad Vakfı Müdürü Kadir Kara ve Vakıf YK Üyeleri tarafından karşılandı.

Rize’nin manevi kanaat önderlerinden olan, ilim, irfan, ihlas ve gönül insanı emekli Rize Merkez vaazı Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendinin kurucusu olduğu, Rize İrşad Vakfının geleneksel iftar programının 69’cusu, Rize Müftü Mahallesi Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Erkek Kuran Kursunda gerçekleşti.

İrşad Vakfının geleneksel iftar yemeği programına, Rize Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Reşit Karavin, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Mustafa Okur, Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender, Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kurk, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, Trabzon Medine Vakfı Başkanı İrfan Keleş, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Çaykur Eğitim ve Kurslar Şube Müdürü Mahir Biberoğlu, Rize Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Kalyoncu ile çeşitli kamu ve özel kurumların, STK’ların başkan, idareci ve yöneticilerinin yanında çok sayıda hayırsever iş adamı, Rizeli esnaflar, mahalle muhtarları, Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an kurslarında eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldılar.

İftar programı sonunda, Rize İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı’nın duasının ardından hep birlikte akşam namazı eda edildi. İrşad Vakfının 69. geleneksel iftar yemeği programı öncesinde, Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursların da eğitim ve öğrenim gören hafızların Kur-anı kerim ziyafetinin ardından, Karadeniz bölgesinin tanınmış ilanı gurubu olan, Karadeniz İlahi Grubu tarafından ramazana özgü ilahiler okundu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş