-İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ’ TRAFİK KONUSUNA HEPİMİZ YARDIMCI OLMALIYIZ.

-İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ’ TRAFİK KONUSUNA HEPİMİZ YARDIMCI OLMALIYIZ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Rize de halkla birlikte el ele çözüm isteyen konuları çözmeye çalışacağız. Trafik konusu tek başına çözülecek konu değil’dedi. Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ilde vatandaş işbirliği ile çözümlenmeyecek konu olmaz. Rize çok önemli ve gözde olan bir..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

-İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ’ TRAFİK KONUSUNA HEPİMİZ YARDIMCI OLMALIYIZ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Rize de halkla birlikte el ele çözüm isteyen konuları çözmeye çalışacağız. Trafik konusu tek başına çözülecek konu değil’dedi.

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ilde vatandaş işbirliği ile çözümlenmeyecek konu olmaz. Rize çok önemli ve gözde olan bir şehir. İl merkezinde biliyorum trafik sıkışıklığı var. Aksayan trafik Rize’mize yakışmıyor ama caddelerimiz yollarımız aynı fakat araç sayısı her geçen gün artıyor. Ceza yazmak çare değil. Yayalarımızın kırmızı ışıkta geçtiğini görmekten utanıyorum. Yayalarımızda kurallara uymalı. Emniyet olarak Rize’deki hedefimiz 2017 de neler yaptık 2018 de neler yapabiliriz. Her geçen gün daha iyi çalışma yapmanın peşinde olacağız. Belediye ile işbirliği yaparak araç trafik sıkışıklığının en çok olduğu noktalarda bazı tedbirler alacağız. İlk çalışmamız şehir girişinde birçok girişin olduğu İş Bankası önündeki kavşakta iyileştirmeler olacak. Belediyemiz ile ortaklaşa bu kavşağı yaya kaldırımını ve minibüs duraklarını tıraşlayarak genişletmek suretiyle yapmak istiyoruz’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş