İKİZDERE’DE ENERJİ HATLARI ONARILIYOR

-İKİZDERE’DE ENERJİ HATLARI ONARILIYOR – Kış mevsiminde hasar gören enerji hatları ÇEDAŞ ekipleri tarafından bakımdan geçiriliyor. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kış mevsiminde hasar gören enerji nakil hatlarını onarım çalışmaları balatan ÇEDAŞ Enerji ilçede yaylalarda çalışmalarını sürdürüyor. İkizdere’nin en yüksek ve büyük yaylalarından birisi olan 2640 rakımdaki Ovit Yaylasında enerji hatlarını onaran İkizdere ÇEDAŞ ekipleri çalışmalarına yaylalarda aralıksız..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE’DE ENERJİ HATLARI ONARILIYOR

– Kış mevsiminde hasar gören enerji hatları ÇEDAŞ ekipleri tarafından bakımdan geçiriliyor.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kış mevsiminde hasar gören enerji nakil hatlarını onarım çalışmaları balatan ÇEDAŞ Enerji ilçede yaylalarda çalışmalarını sürdürüyor.

İkizdere’nin en yüksek ve büyük yaylalarından birisi olan 2640 rakımdaki Ovit Yaylasında enerji hatlarını onaran İkizdere ÇEDAŞ ekipleri çalışmalarına yaylalarda aralıksız devam ediyor. Ovit dağındaki Aksu Yaylasında enerji hat bakımı yapan ÇEDAŞ İkizdere bakım ekibi elemanları 12 yüksekliğindeki elektrik direğinde çalışma yaptı.12 metre yüksekte enerji hatlarını onaran ekip şefi Birol İspir ’yoğun ama verimli bir çalışma sürdürüyoruz. Ekip arkadaşlarımla en randımanlı ve güvenli çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Yakında yaylaya çıkmak isteyen köylülerimiz elektriksiz kalmasın diye yoğun bir tempoda çalışıyoruz.

Elektrik Direğinde Leylek yuvası

Aksu yaylasındaki bu direğin tepesine gördüğüm Leylek Yuvası çok dikkatimi çekti. Yuvaya yavrulama için yumurta olduğunu görünce hiçbir zarar vermeden çalışmamızı dikkatlice ve hızlıca tamamladım. Biz ekip olarak çalışma yaparken çevreyi de hayvanları da gözetiyoruz koruyoruz. Bu Leylek yuvası en bariz örneğimizdir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş