“Hayde Gelun Bi Çay İçelum”

“Hayde Gelun Bi Çay İçelum” sloganıyla bu yıl 8. si düzenlenen ve 4 gün süren Feshane Rizeliler Günleri etkinliklerine rekor düzeyde katılım gerçekleşirken ÇAYKUR’un hem etkinlik alanı içerisinde açmış olduğu stant hem de etkinlik akanı dışında ki alanda gelen ziyaretçileri karşılayan Tanıtım TIR’ı etkinliklerin buluşma noktası oldu. Önceki hafta Ankara’da düzenlenen Rize Günleri etkinliklerinden sonra..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

“Hayde Gelun Bi Çay İçelum” sloganıyla bu yıl 8. si düzenlenen ve 4 gün süren Feshane Rizeliler Günleri etkinliklerine rekor düzeyde katılım gerçekleşirken ÇAYKUR’un hem etkinlik alanı içerisinde açmış olduğu stant hem de etkinlik akanı dışında ki alanda gelen ziyaretçileri karşılayan Tanıtım TIR’ı etkinliklerin buluşma noktası oldu.

Önceki hafta Ankara’da düzenlenen Rize Günleri etkinliklerinden sonra 26-29 Mart tarihleri arasında İstanbul Feshane’de “Hayde Gelun Bi Çay İçelum” sloganıyla düzenlenen Rize Günlerin’de Çay içmeye davet edilenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ÇAYKUR, etkinliklerin yine gözdesi oldu. Sabah erken saatlerde etkinlik alanına gelen ziyaretçiler güne ÇAYKUR’un ikram ettiği çaylarla başlarken Feshane içerisinde bulunan ÇAYKUR standı ise bir an bile boş kalmadı. ÇAYKUR’un ürünleri ve çay hakkında bilgi almak yorgunluklarını bir yudum sıcak ÇAYKUR çayı ile atmak isteyen ziyaretçiler adeta kendilerinden biri olarak gördükleri ÇAYKUR standını tercih ettiler. Etkinlik alanının en kalabalık noktaları olan ÇAYKUR Reklam ve İkram TIR’ı ile ÇAYKUR standı etkinliğe gelen hemen hemen tüm ziyaretçiler tarafından ziyaret edildi. Neredeyse etkinliğe katılan yüzbinlerce ziyaretçiden ÇAYKUR çayını tatmayan kalmadı.

İngiltere’de düzenlenen IFE “Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı”nın ardından Feshane Rize Günlerine katılan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ÇAYKUR stantlarını ziyaret eden misafirleri ağırlarken etkinlik alanı içerisinde kurulu diğer stantları da ziyaret ederek bilgi aldı. Etkinliklerin çok canlı geçtiğini belirten Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu; “Güzel bir organizasyon oldu. Çok canlı bir katılım vardı. İlgi çok üst seviyedeydi. Stantlarımızı gezdik, her yerde çok güzel çalışmalar yapılmıştı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Organizasyonda katkısı olan, emeği geçen, ziyarete gelen herkese teşekkür ediyorum. Feshane tarihi bir mekan, Osmanlı döneminde sanayi tesislerinden bir tanesi. Yine tarihi günlere ev sahipliği yaptı. Hemşerilerimizle, ziyaretçilerimizle, misafirlerimizle bir mutluluğu, bir güzelliği, bir neşeyi paylaşmış olduk. Hemşerilerimizle hasret giderirken diğer vatandaşlarımızla da tanışıp onlara kültürümüzü anlatmış olduk. Misafirlerimize ayrıca bize gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etkinliklerin diğer illerin etkinliklerine göre çok daha güzel olduğunu vurgulayan Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rizeli

olmanın gereğini yaptık. Daha da iyi projeler ortaya koymak için çalışmalarımı arttırarak sürdürmeliyiz dedi. Erdoğan: “her geçen yıl Rizeliler üzerine koyarak devam ediyor. Ben Feshane’de birçok başka ilin etkinliklerinde bulundum. Ama Rizeli, Rizeli olmanın gereğini yerine getirmiştir. Güzel bir etkinlik oldu. Gerek katılım olarak, gerek Rize’den gelen insanlar olarak gerekse yer mekan düzenlemesi olarak çok güzel oldu. Denekler Federasyonumuza, başta ÇAYKUR olmak üzere katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Biz de o destekçiler içerisindeyiz ama Rizeli gereğini yapmıştır. Markalarıyla, çalışmalarıyla Rize farklılığını ortaya koymuştur. Marka şehir olmak için ortaya bir şeyler koymak gerekir. Türkiye’de Rize denildiği zaman akla çay gelir çay denildiği zaman da ÇAYKUR ve özel sektörün önde gelen markaları gelir. Bu tür organizasyonların içerisine yeni projelerin çıkması için paneller, panelistler koymak lazım. İnşallah ilerleyen etkinliklerde bunu da yaparak yeni projelerinde çıkmasını hızlandırmış olacağız.” Dedi.GetAttachment (50)GetAttachment (45)GetAttachment (47)GetAttachment (48)GetAttachment (49)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş