GENÇLERİN KİTAPLARINI EN ÇOK OKUDUĞU YAZAR SÜLEYMAN GÜLEK

GENÇLERİN KİTAPLARINI EN ÇOK OKUDUĞU YAZAR SÜLEYMAN GÜLEK Son yıllarda gençlere ve ailelere yönelik yazmış olduğu kitap çeşitleri, sohbet ve konferanslarıyla Türkiye genelinde başta yayımladığı dini ve milli kitapları en çok okunan yazarlar arasına giren, Araştırma, İnceleme, Çocuk Bakımı & Ebeveynlik ve diğer kategorilerinde eserler yazmaya devam eden, ilahiyatçı- yazar Süleyman GÜLEK,“ Gençlik çağı insan..

Tarih : Okunma : 45 Defa Okundu... Yorum Yap

GENÇLERİN KİTAPLARINI EN ÇOK OKUDUĞU YAZAR SÜLEYMAN GÜLEK

Son yıllarda gençlere ve ailelere yönelik yazmış olduğu kitap çeşitleri, sohbet ve konferanslarıyla Türkiye genelinde başta yayımladığı dini ve milli kitapları en çok okunan yazarlar arasına giren, Araştırma, İnceleme, Çocuk Bakımı & Ebeveynlik ve diğer kategorilerinde eserler yazmaya devam eden, ilahiyatçı- yazar Süleyman GÜLEK,“ Gençlik çağı insan hayatının en kritik, en çalkantılı, en fırtınalı ve en çok iniş çıkışlar yaşadığı bir geçiş devresidir. Bu yüzden atalarımız delikanlılık yani kanın deli deli aktığı dönem derken ne kadar haklı oldukları görülmektedir. Bu devrede çocukluktan ergenliğe geçilir. Erkek ve kadın olma yani cinsiyet oturur, kimlik ve şahsiyet belirginleşir. Kişi evlenir, meslek sahip, çocuk sahibi olur. Böyle olunca da problemli, sıkıntılarla, mutsuzluklar ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir dönemdir aynı zamanda. Onları bağımlılık, psikiyatrik hastalıklar, sapkın ideolojiler, suç ve terör örgütleri tehlikeleri beklemektedir. Bu nedenle geleceğimiz olan gençlerimizin kişilik ve şahsiyetlerinin ömür boyu, gelenek, görenek, örf ve adetlerimize uygun, ülkesine, milletine, ailesine, arkadaşlarına, komşularına ve tüm insanlığa faydalı, mutlu, huzurlu, birey ve aile olarak yaşamaları için güzel eserler ve rehber kitapları hayatımıza kazandırmak için gayret gösteriyorum. Allah için yapılan hizmetlere nefsaniyetin karıştırılmaması son derece mühimdir. Hizmet ehlinin en çok dikkat edeceği husus, muvaffakıyeti kendinden değil, Rabbinden bilmektir. Kendine izafe etmek, şımarmayı ve kibirlenmeyi meydana getirir ki, bu manevi bir felâkettir.” dedi.

Yazar Süleyman GÜLEK kimdir?

1960 yılında Şile’de doğan Süleyman GÜLEK, İlkokul ve Ortaokuldan sonra İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İlahiyat Ön lisans okudu. Yazar Gülek, evli ve iki çocuk babasıdır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Gerçek Mutluluğa Çağrı, Çocukların Dünyası – Çocuk Eğitim Rehberi, İnsan Gerçeği ve İslami Hayat olarak sayılabilir. İlahiyatçı Yazar Süleyman Gülek’in, Dergi ve Gazetelerde yazdığı 100’den fazla makaleleri bulunmakta, konferans ve Radyo programları da devam etmektedir. Ayrıca son yazdığı eserleri ise, “En Güzel Model Hz. Peygamber” “Engellilerin Dünyası ”Gülek’in, Haber Gazetesi’nde, Vuslat Dergisi’nde makaleleri yayınlanmaktadır. Özel FM adlı radyoda “Mutluluk Yolu” programını hazırlayıp sunmaya devam etmektedir. Yayınlanmış Eserleri, İnsan Gerçeği ve İslâmî Hayat, Gerçek Mutluluğa Çağrı, Dünya Hayatı ve Dünyevileşme Sorunu, Davetçilerin Dünyası Davet Bilinci, Ailelerin Dünyası (Mutlu Aile Rehberi), Çocukların Dünyası (Çocuk Eğitim Rehberi), Gençlerin Dünyası (Gençleri Tanıma, Anlama ve Onları Doğru Yönlendirme Rehberi), Yaşlıların Dünyası (Yaşlıları Tanıma Anlama ve Onlara Yardımcı Olma Rehberi)…HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş