Gençler İftar ’da Buluştu

Gençler İftar ’da Buluştu Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi koordinesinde gerçekleşen Gençlik İftarı programı Rize Gençlik Merkezi Bahçesinde gerçekleştirildi. Gençlerin yoğun katılım sağladığı gençlik iftarına Rize Valisi Vali Kemal Çeber, Vali yardımcısı Ahmet Dalkıran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve Sivil Toplum..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

Gençler İftar ’da Buluştu

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi koordinesinde gerçekleşen Gençlik İftarı programı Rize Gençlik Merkezi Bahçesinde gerçekleştirildi.

Gençlerin yoğun katılım sağladığı gençlik iftarına Rize Valisi Vali Kemal Çeber, Vali yardımcısı Ahmet Dalkıran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve Sivil Toplum Temsilcileri katıldı.

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter takımı gösterisi ile başlayan iftar programı Rize Gençlik Merkezi Ney Grubu üyesi gençler tarafından verilen ilahi dinletisi, ardından okunan Kuran tilavetini ile hep birlikte oruçlarını açtıktan sonra Gençlik Merkezi Drama grubunun tiyatro gösterisi ile son buldu.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “Gençlerimiz ile birlikte bir araya gelerek her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programının 5.’sini yaşamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayının birleştiriciliği, güzel havası, manevi ikliminde gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerimize çok güveniyoruz ve onların büyük işler yapacağına, sadece Türk milletine değil, İslam ülkelerinde ve dünyadaki tüm mazlumların umut kaynağı olduğuna inanıyoruz. Bizler gençlik için yapılan her faaliyette elimizden geldiğince yer almaya devam edeceğiz ayrıca bizleri her alanda destekleyen katılımlarıyla bize onurlandıran Sayın valimiz Sayın Kemal Çeber’e teşekkür ediyorum Daha güçlü bir Türkiye ve Rize için daha çok bir arada olacağız ve çalışacağız maneviyat duygusunu yaşadığımız bu güzel günde bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese katılan gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş