FRANSA TEMASLARININSONGÜNÜ

BAŞKAN KASAP, AVRUPA KONSEYİ YEREL VE BÖLGELER KONGRESİ’NİN SON GÜNÜNDE YEREL YÖNETİMLERİ ANLATTI Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi üyesi olarak bulunduğu Fransa’nın Strazburg şehrinde devam eden toplantılarda bugün de yerel yönetimlerin haklarını anlattı. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde bu gün gerçekleştirilen oturum da üyeler..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

BAŞKAN KASAP, AVRUPA KONSEYİ YEREL VE BÖLGELER KONGRESİ’NİN SON GÜNÜNDE YEREL YÖNETİMLERİ ANLATTI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi üyesi olarak bulunduğu Fransa’nın Strazburg şehrinde devam eden toplantılarda bugün de yerel yönetimlerin haklarını anlattı.

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde bu gün gerçekleştirilen oturum da üyeler tarafından, Yerel Yönetimlerinin Hakları, Finansal Zorluk Çeken Yerel Yönetimler, Tunus’ta yapılan Yerel Seçimler Hakkında hazırlanan raporlar görüşülerek genel kurula sunuldu.

Toplantı da aynı zamanda Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi eski üyesi Artur Torres Pereira’ya Onur Madalyası takdim edildi.

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin kapanışında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kongrede bulunan Türk Delegasyonlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorumu siz yazın