EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ TÖRENLE DAĞITILDI

EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ TÖRENLE DAĞITILDI Milli Eğitim Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafında yürütülmekte olan, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi, Özgün ve değişimci uygulama ödüllerini hak eden eğitimcilere ödülleri törenle dağıtıldı. “Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri” ülke genelinde 12 ilde yapılmakta olup, Doğu Karadeniz Bölge Ödül töreni Rize Milli Eğitim İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi…

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ TÖRENLE DAĞITILDI

Milli Eğitim Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafında yürütülmekte olan, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi, Özgün ve değişimci uygulama ödüllerini hak eden eğitimcilere ödülleri törenle dağıtıldı.

“Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri” ülke genelinde 12 ilde yapılmakta olup, Doğu Karadeniz Bölge Ödül töreni Rize Milli Eğitim İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen, “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” Doğu Karadeniz Bölgesi törenine, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Fazlı SARI, Belediye Başkan Vekili Sultan YILMAZ, Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Hızır Aktaş, MEB Müşaviri Adem KÜLÜNK, Rize Milli Eğitim İl Müdürü Ahmet Hamdi YILMAZ, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve ilimizin kurum ve tüm okul yöneticileri katıldı.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumsal Kapasitenin Artırılması ve Olumlu Davranış Geliştirme Kategorilerinde yapmış olduğu iki kurumsal başvuru ile Bakanlığımızca ödül almaya hak kazanmıştır.

“RİSTA (Rize İstatistik Takip Sistemi)” ve “Yüzen Okullar” projeleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına Proje ekip üyeleri ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’a ödülleri Daire Başkanı Fazlı SARI tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde ayrıca, Trabzon Ortahisar Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Giresun Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ordu Altınordu Nuriye Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi il, ilçe ve kurum yöneticileri ile ekip üyeleri düzenlenen bir törenle ödüllerini aldılar. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın