-EDEBİYAT DERGİSİ’MEKTEP’ BASILDI.

-RİZE KÜLTÜRÜNE YENİ BİR EDEBİYAT DERGİSİ -EDEBİYAT DERGİSİ’MEKTEP’ BASILDI. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize de edebiyat dergileri arasına MEKTEP’de girdi. Ömer Azder tarafından 2 ayda bir çıkmaya başlayan Dergi 32 sahife ve 2.sayısı yayınlanıyor. Rize’nin yazılı eserlere çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Mektep dergisinin sahibi Ömer Azder’okuryazar ekibimiz çok yazmalı. Söz uçar yazı kalır misali yazdıklarımız kalıcı olsun..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE KÜLTÜRÜNE YENİ BİR EDEBİYAT DERGİSİ

-EDEBİYAT DERGİSİ’MEKTEP’ BASILDI.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize de edebiyat dergileri arasına MEKTEP’de girdi. Ömer Azder tarafından 2 ayda bir çıkmaya başlayan Dergi 32 sahife ve 2.sayısı yayınlanıyor.

Rize’nin yazılı eserlere çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Mektep dergisinin sahibi Ömer Azder’okuryazar ekibimiz çok yazmalı. Söz uçar yazı kalır misali yazdıklarımız kalıcı olsun diye Kültür sanat edebiyat dergisi olarak Mektep Dergimizi çıkardık. Küçük boy ama güzel bir dergi. Üniversiteden öğrencilerimiz yanında akademisyen hocalarımızın da yazılarını dergimizde görmek bizi mutlu kılıyor. İnşallah kalıcı olacağız ve iddialıyız’ dedi.

Dergi imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmenliğini Ömer Azder yapıyor. Yazı İşleri müdürlüğünü Özge kılıç yaparken yayın Kurulunda ise Hamza Öztürkçü, Miraç Torlak ve Musa Gökalp yer alıyor.2.sayısı Mart-Nisan olarak basılan dergide başta akademisyen olmak üzere hikâye, şiir ve makale yazan Üniversite öğrencilerinin yazıları yer alıyor.

İlk yorumu siz yazın