CUMHURBAŞKANINA MEKTUBUMDUR

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle CUMHURBAŞKANINA MEKTUBUMDUR Sn. Cumhurbaşkanım, Bugün Rize meydanında yine bizlere hitap edeceksiniz. Her seçimde olduğu gibi bu kez de yine meydanı dolduran binlerce hemşeriniz sizleri ayakta alkışlayacak. Rize’de doğru yapılan işe her zaman evet diyen gazetecilerin başında gelirim. Örnek isterseniz yıllardır uygulanan kapalı yerlerde sigara içmeye getirdiğiniz yasağı en çok destekleyen bir..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

CUMHURBAŞKANINA MEKTUBUMDUR

Sn. Cumhurbaşkanım,

Bugün Rize meydanında yine bizlere hitap edeceksiniz.

Her seçimde olduğu gibi bu kez de yine meydanı dolduran binlerce hemşeriniz sizleri ayakta alkışlayacak.

Rize’de doğru yapılan işe her zaman evet diyen gazetecilerin başında gelirim. Örnek isterseniz yıllardır uygulanan kapalı yerlerde sigara içmeye getirdiğiniz yasağı en çok destekleyen bir vatandaşım.

Sn. Cumhurbaşkanım siz T.C. Devletinin en tepe noktasındasınız, bunun bilincindeyim. Bütün konulara ulaşmanız mümkün değil. Türkiye’nin bunca çözüm bekleyen meselesi varken Rize’nin bir köyü ile uğraşacak zamanınızın olmadığını da bilirim.

Rize’nin sorunların sizlere buradan yeteri kadar iletilmediğine inanıyorum.

Rize merkezimiz öncelik trafik konusu olmak üzere insanımızı bunaltıyor.

Şehir içi trafik konusunda otopark eksikliği var.

Hastanelerimizde Doktor ihtiyacı var, bu size ne kadar aksettiriliyor bilemem.

Taşınmaya başlanan ÇAYKUR Paketlemenin arazisinde Prof.Dr. Şaban Hocanın Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi projesi iptal ettirildi. Bu projeye alternatif olarak deniz dolgusunda Haziran seçimi öncesi söz verilen HASTANE unutuldu.

Hastane ve Doktor eksikliği konusunda Rize’nin sizin yardımınıza talimatınıza ihtiyacı var Sn. Cumhurbaşkanım.

Rize sahili boyunca son yıllarda sebzeye musallat olan zararlı kelebek konusunda Rize’de yeterli çalışma yapılmıyor. Bu konuda tek bilimsel çalışma RTEÜ Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Akıner hoca tarafından kısıtlı imkânlarla devam ediyor. Rize’nin STK ve kamu görevlileri bu konuda talimatlarınızı bekliyor.

Ovit Tünelinin temelini siz attınız açılışını siz yaptınız, emeğinizi unutmuyoruz. Sn. Cumhurbaşkanım Ovit Tüneline çıkan İkizdere-Tünel arasındaki yolda hiç çalışma yok. Başlama talimatınız bekleniyor.

Rize-Erzurum arasındaki, ikinci önemli arter olan KIRIK Tünelinde çalışmalar durmuş. Hızlandırılması için emir vermeniz yeter Sn. Cumhurbaşkanım.

Küçük ayrıntılarla canınızı sıkmak istemem Cumhurbaşkanım. Tek isteğim Rize meydanında konuşmanıza başlamadan önce bir süre ana caddelerin birinde kısa olmayacak bir esnaf vatandaş gezisinde bulunup halkımızı siz dinleyin. Tek ricam o anda yanınızda parti yönetiminden kimseler bulunmasın.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş