BETON TANKERİ OTOMOBİLİ BİÇTİ. OLAYDA 3 YARALI.

-İKİZDEREDE TRAFİK KAZASI -BETON TANKERİ OTOMOBİLİ BİÇTİ. OLAYDA 3 YARALI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere ilçesi girişinde bugün meydana gelen trafik kazasında özel bir firmaya ait hazır beton tankeri otomobili adeta biçerek İkizdere deresine düştü. Tanker ile otomobilin çarpıştığı kaza İlçe Özel İdare Şantiye binası önünde meydana geldi. Plakası tespit edilemeyen Fatih Tupçu’nun kullandığı boş beton tankeri..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE TRAFİK KAZASI

-BETON TANKERİ OTOMOBİLİ BİÇTİ. OLAYDA 3 YARALI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere ilçesi girişinde bugün meydana gelen trafik kazasında özel bir firmaya ait hazır beton tankeri otomobili adeta biçerek İkizdere deresine düştü.

Tanker ile otomobilin çarpıştığı kaza İlçe Özel İdare Şantiye binası önünde meydana geldi. Plakası tespit edilemeyen Fatih Tupçu’nun kullandığı boş beton tankeri Kalkandere’den gelip İkizdere Çamlık köyünde gitmekte olan 53 KC 632 plakalı Maksut Gümüş(33)ün kullandığı otomobilin yoluna girerek kafa kafaya çarpıştı ve hızını alamayarak10 m.yükseklikten dereye düştü.

Dereye düşen tanker sürücüsü Fatih Turpçu ile otomobil sürücüsü hafif yaralı olarak İkizdere sağlık merkezine kaldırıldı. Otomobilde bulunan sürücünün babası Ömer Gümüş(56)ise tedbir amaçlı Rize Devlet Hastanesine gönderildi.IMG_1019IMG_1017

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş