Başkan Necip Topuz’a Ziyaretçi Akını

Adana (CUHA) – Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak süratle göreve başlayan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un makamı ziyaretçi akınına uğruyor. Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı olarak Karataş Belediye Başkanlığına seçilen Necip Topuz, bir yandan ilçe genelinde yapılacak olan hizmetleri yakından takip ederken diğer taraftan kendisini tebrik etmeye gelenleri makamında ağırlıyor. Ziyaretçileriyle tek tek görüşen Başkan Topuz,..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

Adana (CUHA) – Yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak süratle göreve başlayan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un makamı ziyaretçi akınına uğruyor.

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı olarak Karataş Belediye Başkanlığına seçilen Necip Topuz, bir yandan ilçe genelinde yapılacak olan hizmetleri yakından takip ederken diğer taraftan kendisini tebrik etmeye gelenleri makamında ağırlıyor. Ziyaretçileriyle tek tek görüşen Başkan Topuz, çiçek göndermek veya getirmek yerine ilçeye yapacakları kütüphaneye kitap bağışlanmasını istedi.

Mazbatasını aldığı günden bu yana enerjik bir performansla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, her fırsatta Karataşlılarla bir araya gelerek sorun, talep ve beklentilerini dinliyor. Karataş’ı karış karış gezip vatandaşlarla buluşan Başkan Topuz, tebrik ziyaretlerini de makamında kabul ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Karataş Belediye Başkanı seçilen Necip Topuz’a toplumun her kesiminden ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş