Başka Bir Kendirli Yok !…

  Yılbaşından sonra 397 Belde Belediyesinin kapatılabileceği, yeni bir sistem değişikliğine geçilebileceğinden, Kendirli Belediyesinin ’de bu kriterlere göre kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bilgisine ulaşıldı. 1967 Yılında kurulan 5 mahallesi ve güçlü kurumsal yapısıyla bir Belde Belediyesi olmasına rağmen, yaptığı başarılı projelerle bir çok ilçe Belediyesine örnek gösterilen Kendirli Belediyesi, Yılbaşından sonra geçilecek yeni sistem..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

 

Yılbaşından sonra 397 Belde Belediyesinin kapatılabileceği, yeni bir sistem değişikliğine geçilebileceğinden, Kendirli Belediyesinin ’de bu kriterlere göre kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bilgisine ulaşıldı.

1967 Yılında kurulan 5 mahallesi ve güçlü kurumsal yapısıyla bir Belde Belediyesi olmasına rağmen, yaptığı başarılı projelerle bir çok ilçe Belediyesine örnek gösterilen Kendirli Belediyesi, Yılbaşından sonra geçilecek yeni sistem değişikliğiyle Türkiye’de kapatılacak 397 Belde Belediyesi arasında olmaması için en önemli kriterin Nüfus olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bu kapsama Kendirli Belediyesinin de girdiği, kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu söyleniyor.

Ayrıca bu 397 Belde Belediyesinin içinde de başta Nüfus kriterleri olmak üzere bazılarının da İlçeye dönüştürüleceği bilgisine ulaşıldı.

En Önemli kriterin Nüfus olduğu bu yeni sistemde Kendirli Beldesinin önümüzdeki süreçte kapatılmaktan ziyade İlçe ’ye dönüşmesi için ,tüm Kendirli’li vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını, bu ayın 25’ne kadar ikametgâhlarını Kendirli Beldesine almaları, her Kendirli vatandaş için bir milli görevidir.

Bölgesinde güçlü Ekonomik ve Siyasi yapısıyla bilinen Kendirli Beldesinin ya ,Rize Belediyesine bağlı bir köy olacak, yada ,eski statüsünde Belediye, hatta bir İlçe olup 2023 ‘ün Büyük Türkiye’siyle Bölgesinde en güçlü konumda hizmete devam edecek , karar sizlerin …

Bizim Kendirli Beldesinden başka gidebileceğimiz sığınacağımız bir limanımız yok.

Selam ve selametle

Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş