BASIN MENSUBU 2 MUHTAR ADAYI

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle BASIN MENSUBU 2 MUHTAR ADAYI Rize’de 30 Mart yerel seçiminde bizim camianın içinden iki güzel meslektaş mahalle Muhtar adaylığına aday olmuş. Yerel yönetimlerin olmazsa olmaz kuruluşlarından olan Muhtarlıklar hizmet alma noktasında köprü vazifesi gören önemli kuruluşlardır. Muhtarlık bilgi olduğu kadar beceride ister. Muhtar olacak şahıslar donanımlı olmalı, dürüst olmalı çalışkan olmalı…

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

BASIN MENSUBU 2 MUHTAR ADAYI

Rize’de 30 Mart yerel seçiminde bizim camianın içinden iki güzel meslektaş mahalle Muhtar adaylığına aday olmuş.

Yerel yönetimlerin olmazsa olmaz kuruluşlarından olan Muhtarlıklar hizmet alma noktasında köprü vazifesi gören önemli kuruluşlardır.

Muhtarlık bilgi olduğu kadar beceride ister.

Muhtar olacak şahıslar donanımlı olmalı, dürüst olmalı çalışkan olmalı.

Muhakkak ki her aday arkadaşımız iyidir.

Her kim aday oluyorsa köy ve mahallesine hizmet aşkıyla seçilmek ister.

Bizden biri dedim gazeteci anlamında söylemek istedim.

Rize’de uzun yıllardır Gazete ve Televizyon ekranlarından tanıdığımız hizmet erbabı arkadaşlarımız Orhan Yazıcılar ve Hacı Ali Güney Muhtar adayı.

Hizmet anlamında bu arkadaşlarımızın başarılı olacağına inanırım.

Rize merkezin en büyük Mahallesi olan Tophane Mahallesinde Muhtar adayı olan emekli öğretmen ve gazeteci televizyon yorumcusu Orhan Yazıcılar’ın ne reklama ne tanıtıma ihtiyacı var. Rizeli değil bölge ve Türkiye ekranlardan Orhan hocayı tanır.

Tophane Mahallesi Orhan Yazıcılar Muhtar seçildiğinde daha çok hizmet görecektir. Zira Orhan Hoca vaatlerinde yapıcıdır ve yetkilileri hemen harekete geçirebilecek yetenek sahibidir. Seçilememesi için olumsuz bir sebep yoktur.

Diğer bir arkadaşımız Piriçelebi Mahallesi için Muhtar adayı olan Çay TV’nin usta Kameramanı Hacı Ali Güney kardeşimizde yabana atılacak aday değildir.

Mahallesinin eksiklerini yakından bilen Hacı Ali Güney eksikleri gidereceğim sözünü veriyor. Piriçelebi Mahallesinin Belediyeden ve diğer kamu kurumlarından daha hızlı ve fazla hizmet alması için Hacı Ali Güney iyi bir fırsattır.

Seçmen ne der bilinmez ama bu iki gazeteci arkadaşımız bilgi ve tecrübeleriyle Muhtarlık için seçilmesi gereken şahsiyetlerdir.

Sonra eyvah demek çare değildir birçok seçilmişi gördükten sonra

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş