Aracın Altında 1 Tabanca ve 1 Pompalı Tüfek Ele Geçirildi

(CUHA) – Balıkesir’de park halinde bulunan bir aracın altına atılmış vaziyette, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi. 25 Nisan günü saat 21.50 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendiren Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği görevlileri, Dinkçiler Mahallesi Baruthane Caddesi üzerinde bulunan bir büfe işletmesinin karşısında park halinde bulunan araç..

Tarih : Okunma : 53 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – Balıkesir’de park halinde bulunan bir aracın altına atılmış vaziyette, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi.

25 Nisan günü saat 21.50 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendiren Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği görevlileri, Dinkçiler Mahallesi Baruthane Caddesi üzerinde bulunan bir büfe işletmesinin karşısında park halinde bulunan araç altına atılmış vaziyette 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi. Tabancanın F. İ. B.’ye , tüfeğin ise U. S.’ye ait olduğu tespit edildi. Şahıslar ilgili polis merkezine teslim edilip olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorumu siz yazın