“Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir.

“Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Nitekim Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (s.a.v); “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Hadis-i şerifiyle durumu en güzel şekilde özetlemiş ve annelerimizin ne kadar kıymete değer olduklarını vurgulamıştır. Anneler sadece evlat yetiştirmez, toplum yetiştirir, millet yetiştirir! Milli değerlerimizi en güzel şekilde koruyarak, ahlak..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

“Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Nitekim Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (s.a.v); “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Hadis-i şerifiyle durumu en güzel şekilde özetlemiş ve annelerimizin ne kadar kıymete değer olduklarını vurgulamıştır.

Anneler sadece evlat yetiştirmez, toplum yetiştirir, millet yetiştirir! Milli değerlerimizi en güzel şekilde koruyarak, ahlak kuralları ve eğitimin temelini aile ortamında başlatırlar. Saygının, sevginin, vicdanın, adaletin ve merhametin tohumları onlar tarafından serpilir yüreğimize.

Başımızın tacı annelerimizin haklarını bir günde ödemek mümkün olmadığı gibi bir hayat boyu da ödenemeyeceği muhakkaktır.   Onların karşılıksız sevgi ve şefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalıştıkları hayatın karşılığını hiçbir bedel ile ödemek mümkün olmasa da hiçbir annemizin gözüne yaş, gönlüne gam değmemesi en büyük temennimiz ve duamızdır.

Bu vesileyle iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek, en derin sevgilerimle selamlıyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş