ALES Giriş Belgeleri Açıklandı

(CUHA) – ÖSYM, 5 Mayıs’ta yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2019-ALES/1) için giriş belgelerini açıkladı. ÖSYM’den yapılan açıklamada, şöyle denildi: “5 Mayıs 2019 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2019-ALES/1) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini,..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – ÖSYM, 5 Mayıs’ta yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2019-ALES/1) için giriş belgelerini açıkladı.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“5 Mayıs 2019 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2019-ALES/1) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecekler. Adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.”

İlk yorumu siz yazın