-KAYMAKAM ALPER BALCI DİYADİN’DE KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDU

-KAYMAKAM ALPER BALCI DİYADİN’DE KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDU İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Eskişehir Vali yardımcılığından Bakanlık onayı ile Ağrı- Diyadin Kaymakamlığına atanan Alper Balcı çalışmaları ile kısa sürede Diyadin’in sevilen Kaymakamı oldu. Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı, Esnaf ziyaretleri esnasında ayakkabı boyacısı çocuklarla bir araya geldi. Makamında oturmayı sevmeyen Kaymakam Alper Balcı her zaman halkın..

Tarih : Okunma : 127 Defa Okundu... Yorum Yap

-KAYMAKAM ALPER BALCI DİYADİN’DE KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDU

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Eskişehir Vali yardımcılığından Bakanlık onayı ile Ağrı- Diyadin Kaymakamlığına atanan Alper Balcı çalışmaları ile kısa sürede Diyadin’in sevilen Kaymakamı oldu.

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Alper Balcı, Esnaf ziyaretleri esnasında ayakkabı boyacısı çocuklarla bir araya geldi. Makamında oturmayı sevmeyen Kaymakam Alper Balcı her zaman halkın içinde olduğu için kısa sürede ilçe halkı tarafından sevilen bir isim oldu. Kaymakamın soruşturma sonucu görevden alınmasıyla Eskişehir Vali Yardımcılığı görevinden Diyadin İlçesine atanan Kaymakam Alper Balcı Diyadin Belediye Başkanlığına da Kayyum olarak görev yapıyor.2011 yılında Ağrı Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Alper Balcı bölgenin yabancısı olmayan bir isim. Makam düşkünü olmayan Kaymakam Alper Balcı cuma namazı çıkışı kendisini karşılayan ayakkabı boyacısı çocuklar ile sohbet edip ilgilenmişti. Bu ilgi ve alakadan etkilenen çocuklar, Kaymakam Alper Balcı’yı yalnız bırakmıyor. Kaymakam Alper Balcı ’çocuklarımız bizim geleceğimiz. İmkânlarımız oldukça eksiklerini gidereceğim. Okul çağındaki çocuklarımız evlerine para getirmek için ayakkabı boyacılığı yapıyor. Çalışmak hiç ayıp değil. Fakat gördüğüm boyacı sandıkları eski bunları en kısa zamanda yenileyeceğim. Şimdi mevsim kış soğukta çalışmamaları için çocukların birisini Kaymakamlık binasına, diğerini de Belediye binasına alacağım. Çocuklarımıza istedikleri takdirde hem çalışmaları hem de okumaları konusunda her türlü desteği vereceğim’ dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı ‘nın ilgi ve alakasından memnun kalan çocuklar Derslerine çalışacaklarını ve okuyup bir meslek sahibi olacaklarını sözünü vererek teşekkür etmeleri Alper Balcı’yı çok memnun etti

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş