10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğu ile can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz, her türlü iklim ve coğrafi koşulda fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümünü karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sosyal hukuk devleti çerçevesinde, yasaların..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğu ile can ve mal güvenliğini sağlamak için gece gündüz, her türlü iklim ve coğrafi koşulda fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümünü karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Sosyal hukuk devleti çerçevesinde, yasaların egemenliğinin sağlanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla görev yapan Emniyet Teşkilatımız, bu anlamda oldukça güç ve önemli bir sorumluluk üstlenmiştir.

Türk Polisi’nin insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere saygılı ve yansız bir biçimde görev yapma iradesine bağlı olarak, halkımızın polisimize olan güven ve desteği her geçen gün artarak devam etmektedir. Bu güven ortamında oluşan güç birliğinin karşısında hiçbir yasadışı gücün ayakta durması mümkün değildir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümünü ve tüm polislerimizin ‘Polis Gününü’ kutluyor, fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, değerli gazilerimize şükranlarımı sunuyor.

Kemal ÇEBER Vali

İlk yorumu siz yazın