0VİT YAYLASINDA BALIK KATLİAMI

0VİT YAYLASINDA BALIK KATLİAMI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Dünyanın en uzun 3.tüneli üzerinde bulunan Ovit Yaylasında dereye bırakılan zehirli maddelerden dolayı balık ölümleri meydana geldi. Ovit Yaylasının Kazançukur mevkiinden başlayarak İspir sınırlarına kadar akan derede balık ölümlerinin görülmesi ile vatandaşlar İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne ihbarda bulundu. Önceki gün meydana gelen olayda..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

0VİT YAYLASINDA BALIK KATLİAMI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Dünyanın en uzun 3.tüneli üzerinde bulunan Ovit Yaylasında dereye bırakılan zehirli maddelerden dolayı balık ölümleri meydana geldi.

Ovit Yaylasının Kazançukur mevkiinden başlayarak İspir sınırlarına kadar akan derede balık ölümlerinin görülmesi ile vatandaşlar İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne ihbarda bulundu. Önceki gün meydana gelen olayda derede birçok ölü balıklar olduğunu söyleyen yayla sakinleri ’biz yetkililere vatandaşlık görevimizi yaparak ihbarda bulunduk. Gerek Rize gerek Erzurum İl Çevre ve Tarım Müdürlükleri ortaklaşa çalışma başlattı. Dereden su numuneleri aldılar. Kazançukur yaylasından başlayarak aşağıya doğru derede suyun çok bulanık olduğunu ve renginin çok farklı olduğunu gördük. İncelemeler sonrası herhalde bize bilgi verirler. Kim bu çirkinliğe sebep olduysa cezasını görmeli ‘dediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş